0 item(s) Total: €0.00
Currencies:

Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Lees de volgende voorwaarden zorgvuldig voordat u uw bestelling plaatst. Onze service team zal after-sales service te bieden op basis van deze voorwaarden wanneer uw transactie is goedgekeurd.

Verzending

Bestellingen meestal worden verzonden binnen 1-2 werkdagen vanaf de bestelling date.We gebruik International Express Service voor alle internationale leveringen, onze service team zal een tracking nummer voor het volgen van online direct na de goederen dispatched.Usually, zullen we het schip item door USPS.EMS, die 5-7 werkdagen nodig heeft.

Tracking

Onze service team zal de klant de tracking nummer e-mail. samen met de plaats waar ze hun bestelling kan volgen nadat de bestelling is dispatched.We vriendelijk adviseren de koper om hun e-mail of de scheepvaart status van hun bestelling van tijd tot tijd controleren en contact opnemen met hun plaatselijke postkantoor wanneer ze beschikbaar zijn. Als het pakket is teruggestuurd naar ons te wijten aan niemand ondertekening voor, zullen we niet accepteren volledige terugbetaling op. Indien de klant nog steeds willen de geretourneerde bestelling, dan zijn zij verantwoordelijk voor de terugzending vracht die is afhankelijk van het gewicht van de grondstof.

Annulering & Wijziging

Als u uw bestelling te annuleren, pls e-mail ons immediately.The bestelling annuleren en wijzigen binnen 5 uur ALLEEN worden geaccepteerd. Little annuleringskosten van toepassing. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.

Terug

1. Als u wilt dat de producten te retourneren, neem dan contact met ons binnen 7 dagen na ontvangst, en ons de reden voor de terugkeer. Als er ernstige kwaliteitsproblemen, neem dan zo vriendelijk tonen ons enkele foto's van de uitdrukkelijke ontvangst en de producten die de gebreken kunnen reflecteren.

2. Producten met ernstige kwaliteit probleem kan worden teruggegeven en vervangen. We zullen nieuw pakket de goederen nadat u ons te voorzien van voldoende bewijs. Echter, kunnen volledige terugbetaling niet worden geaccepteerd.

3. Indien de producten werden beschadigd door menselijke factoren, zouden we niet accepteren rendement.

4. Voor het terugzenden van de goederen, gelieve ons te vragen voor het retouradres. Als het pakket verloren is gegaan als gevolg van het verkeerde adres, zouden wij uw bestelling niet vervangen meer. Als uw bestelling werden teruggestuurd naar ons te wijten aan verkeerde adres of niemand borden, zullen we geen volledige terugbetaling te bieden. Wat meer is, zullen wij de terugzending regelen nadat we de geretourneerde goederen te ontvangen en u moet betalen voor de extra kosten.

5. Wij zullen volledige terugbetaling niet aanbieden als je weigert te tekenen voor het pakket op doel behalve wij een akkoord te bereiken. Wanneer we het rendement ontvangen, dan betalen wij u maar met een aftrek van de verzendkosten.

Vervang

1. De goederen kunnen worden uitgewisseld in de omstandigheden van niet-gebruikte en in de originele staat met alle originele verpakkingen en etiketten.

2. Als we verzenden van uw bestelling in de verkeerde kleur, grootte of stijl en u wilt wijzigen, neem dan contact met ons binnen 15 dagen na ontvangst van het product. Vervanging kan niet na 15 dagen worden aanvaard.

3. Alvorens terug te keren de goederen, dan kunt u ons vragen voor het retouradres. Als het pakket werd verloren als gevolg van de onjuiste adres dan zouden we niet uw bestelling te vervangen meer.

4. Wij adviseren hoogst u kiezen traceerbaar post of koeriersdienst, zodat we het pakket online kan volgen. Wat meer is, zal de tracking informatie het bewijs van onze op tijd terugzending zijn.

5. Eventuele extra kosten voor de vervanging moet worden op de koper, in het bijzonder de verzendkosten.

6. Indien het product van uw bestelling niet op voorraad is op het NRD, zullen wij contact met u op voor de vervanging. De prijs van de vervanging kan een beetje hoger dan de prijs van uw oorspronkelijke bestelling, maar het moet binnen 6%.

Terugbetaling

1. Als er iets fout met de goederen, maar had geen invloed op het dagelijks gebruik, zullen we een gedeeltelijke restitutie als compensatie

bieden 2. Als u kunt aantonen dat er ernstige problemen met de kwaliteit van de producten, kunnen wij u volledige terugbetaling in de omstandigheden van geen vervanging bieden.

3. Als u geen informatie bijhouden van uw pakket na 25 dagen, dan betalen wij u voor het volledige bedrag.

Verzekering

Meer dan 99% van de artikelen worden geleverd safely.You niet nodig om extra geld te betalen voor de verzekering, zal de rederij die verantwoordelijk is voor alle objecten die ze ondernemen zijn. In het geval dat uw product verloren of beschadigd is, zullen wij verantwoordelijk zijn voor de helft van het verlies.

Terug